Bikepark - Vakantiehuisje Winterberg
  • Vakantiehuisje Winterberg - bikepark

Bikepark Winterberg

Wil je actief het najaar in? Winterberg heeft het grootste bikepark van de Benelux! Geniet van steile afdalingen, scherpe bochten en spannende springschansen. Je raadt het al, het thema-uitje van de maand: Bikepark Winterberg.

Mountainbike meenemen of huren?

Ben je in bezit van een mountainbike, dan kan je deze meenemen en gebruiken op de verschillende parcoursen van het Bikepark. Let daarbij wel op dat, voor sommige parcoursen, je mountainbike en toebehoren aan bepaalde eisen moeten voldoen. Bikepark Winterberg biedt ook de mogelijkheid een mountainbike en toebehoren te huren bij het naastgelegen ‘Bikestation’.

Is het Bikepark iets voor jou?

Giert de adrenaline door je lijf als je denkt aan snelheid, afdalingen en scherpe bochten? Ben je actief en ga je graag een uitdaging aan? Dan is Bikepark Winterberg iets voor jou! Of je nu beginnend mountainbiker bent of al ervaren, Bikepark Winterberg is geschikt voor elke mountainbiker. Het park biedt namelijk verschillende parcoursen aan voor de ervaren en minder ervaren mountainbiker.

Wat voor parcoursen vind je in het Bikepark?
Bikepark Winterberg kent een 10-tal verschillende parcoursen, variërend van ‘voor beginners’ tot ‘voor de ervaren mountainbiker’:
1. Übungsparcours
2. Continental Track
3. RockShox Slopestyle
4. Flowshore
5. Four Cross
6. Free Cross
7. North Shore
8. Freeride
9. iXS Downhill
10. Single Trail