Kom je tijdens kerst en/of oud & nieuw naar Winterberg? Wij zetten graag de hoogtepunten tijdens kerst en oud & nieuw voor je op een rij:

Kerstmarkt Winterberg

De feestmaand december is aangebroken. Een tijd die je graag met vrienden en familie besteed en in het teken staat van lekker eten en drinken, gezelligheid en cadeautjes. Winterberg tovert zich om tot een waar winterparadijs met een kerstmarkt en in het middelpunt van het plein een metershoge kerstboom. Van 12 december 2016 tot 31 december 2016 is deze kerstmarkt dagelijks geopend van 11.00 uur – 22.00 uur.

Silvester avondskieën

Je kan op oudjaarsavond in het skigebied van Postwiese/Neu-Astenberg het nieuwe jaar skiënd ingaan, want van 20.00 uur s’avonds tot 00.00 uur s’nachts zijn de pistes verlicht en is er aansluitend een grote vuurwerkshow en Hüttenparty. Kijk voor meer info op Poswiese.de.

Nog even ertussenuit?

U bent zo’n 3 uur verwijderd van een heerlijke wintersportvakantie. Tijdens de winterperiode zijn er nog een aantal plekjes vrij in onze appartementen, gelegen in het centrum van Winterberg en op loopafstand van de pistes. Waar wacht u nog op? Pak u koffer in, bevestig de skibox en kom genieten.